Beste ouders/verzorgers,

U kent Centrum voor studiebegeleiding Den Bosch als een instituut dat, door middel van persoonlijke aandacht, huiswerkbegeleiding en bijles verzorgt voor leerlingen van verschillende niveaus. Een belangrijke motivatie voor jongeren om goede resultaten te behalen is natuurlijk de voorbereiding op een vervolgstudie. Wij horen regelmatig van leerlingen dat ze nog geen idee hebben wat ze na de middelbare school willen doen, en dat ze het lastig vinden om te bepalen welke studie nu echt bij hen past.

Vorig schooljaar zijn wij een samenwerking aangegaan met StudieKeuzeAdvies: een bureau dat al ruim 6 jaar 1-op-1 begeleiding biedt aan scholieren die een studiekeuze moeten maken.

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en willen vanuit CSB dan ook graag ons steentje bijdragen om leerlingen te helpen bij het maken van een goede keuze.  Op woensdag 23 oktober organiseren wij op daarom een open informatie-avond rondom het thema studiekeuze. Hester Verkerk van Studiekeuzeadvies zal hierbij aanwezig zijn om inzicht te geven in het studiekeuzeproces en jullie te voorzien van nuttige tips bij het maken van een studiekeuze. De avond start om 19:00 en zal ongeveer tot 20:30 duren. Het adres van onze vestiging is Maaslandstraat 2a in ’s Hertogenbosch.

Kortom: Kan uw zoon of dochter wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van een studiekeuze of heeft hij of zij nog geen idee? Dan is deze informatie-avond zeker iets voor hem/haar! Uiteraard bent u als ouder ook van harte welkom. Na afloop zal er de mogelijkheid zijn om vragen te stellen aan een van de StudieKeuzecoaches. Deelname aan de informatie-avond  is gratis en vrijblijvend.

U kunt zich aanmelden voor de informatie-avond door een mailtje te sturen naar dit e-mailadres linde@csb-studiebegeleiding.nl. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór zondag 20 oktober.

Wij hopen u te zien op 23 oktober!