Centrum voor Studiebegeleiding

CSB Vught ligt tegenover het centraal station van Vught en werkt nauw samen met CSB in Den Bosch. Al sinds 2005 komen leerlingen uit Vught en omgeving naar onze locatie voor studiebegeleiding en vakinhoudelijke begeleiding. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken aan hun eigen werkplek. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Centrum voor Studiebegeleiding? Kom langs of bel of mail ons. U bent ook van harte welkom op ons inloopspreekuur; elke woensdag van 15:30 tot 18:00 uur.

Vestigingscoördinator aan het woord

Dagelijks werk ik met veel plezier aan een prettig gevoel bij elke leerling die voor begeleiding bij ons binnenstapt. Een prettig gevoel, dat begint zodra uw zoon of dochter zich écht gezien en gehoord voelt. Pas dan kijken we samen welke aanpak en welke weg naar verbetering het best past.

Samen met ons team van gedegen en enthousiaste begeleiders werk ik vervolgens met uw zoon of dochter aan zelfstandigheid en structuur én aan vertrouwen in eigen kunnen. Elk blij en opgelucht gezicht bij succes geeft dit werk een bijzondere meerwaarde.

Op woensdagen kunt u van 15:30 – 18.00 uur terecht op ons inloopspreekuur. Graag maak ik persoonlijk kennis om u meer te vertellen over onze werkwijze en de begeleiding van uw kind. U bent altijd van harte welkom om langs te komen!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

U kunt via e-mail martijn@csb-studiebegeleiding.nl

Of telefonisch contact met mij opnemen +31610065544

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Vught is bij Centrum voor Studiebegeleiding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.45 uur en op zondag van 12:00-15:00. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten