Centrum voor Studiebegeleiding

CSB Vught ligt tegenover het centraal station van Vught en werkt nauw samen met CSB in Den Bosch. Al sinds 2005 komen leerlingen uit Vught en omgeving naar onze locatie voor studiebegeleiding en vakinhoudelijke begeleiding. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken aan hun eigen werkplek. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Centrum voor Studiebegeleiding? Kom langs of bel of mail ons. U bent ook van harte welkom op ons inloopspreekuur; elke dinsdag en donderdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Vestigingscoördinator aan het woord

Dagelijks werk ik met veel plezier aan een prettig gevoel bij elke leerling die voor begeleiding bij ons binnenstapt. Ik ben ook opgegroeid in Vught, dat maakt het extra leuk dat ik me op deze plek in kan zetten voor onze leerlingen. Op de vestiging zorg ik voor een rustige, positieve sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Ik help leerlingen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze uit eindelijk vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag kunnen.

Samen met ons team van gedegen en enthousiaste begeleiders werk ik vervolgens met uw zoon of dochter aan zelfstandigheid en structuur én aan vertrouwen in eigen kunnen. Elk blij en opgelucht gezicht bij succes geeft dit werk een bijzondere meerwaarde.

Op dinsdagen en donderdagen kunt u tussen 17.30 en 18.30 uur terecht op ons inloopspreekuur. Graag maak ik persoonlijk kennis om u meer te vertellen over onze werkwijze en de begeleiding van uw kind. U bent altijd van harte welkom om langs te komen!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

U kunt via e-mail momo@csb-studiebegeleiding.nl

Of telefonisch contact met mij opnemen +31612498986  

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Vught is bij Centrum voor Studiebegeleiding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten