Centrum voor Studiebegeleiding

CSB Vught ligt tegenover het centraal station van Vught en werkt nauw samen met CSB in Den Bosch. Al sinds 2005 komen leerlingen uit Vught en omgeving naar onze locatie voor studiebegeleiding en vakinhoudelijke begeleiding. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken aan hun eigen werkplek. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Centrum voor Studiebegeleiding? Kom langs of bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Centrum voor Studiebegeleiding is het langst bestaande instituut in Den Bosch. Sinds schooljaar 2017 – 2018 is Centrum voor Studiebegeleiding ook te vinden in Vught aan de stationsstraat 28 recht tegenover het treinstation in Vught.

We creëren een vertrouwde sfeer zodat leerlingen zich snel thuis voelen. Na school en in de pauze is er de mogelijkheid om even tot rust komen in onze gezellige keuken waar altijd fruit en wat te drinken klaar staat. Er zijn diverse ruimtes waarin huiswerkbegeleiding, bijles of examentraining gegeven worden. Ons kundige en enthousiaste team staat klaar om uw kind te begeleiden en het beste uit zich zelf te halen.

Op woensdagen kunt u van 15:30 – 18.00 uur terecht op ons inloopspreekuur. Graag maak ik persoonlijk kennis om u meer te vertellen over onze werkwijze en de begeleiding van uw kind. U bent altijd van harte welkom om langs te komen!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

U kunt via e-mail wendy@csb-studiebegeleiding.nl

Of telefonisch contact met mij opnemen: 06 -100 655 44

Over Centrum voor Studiebegeleiding Huiswerkbegeleiding

“Iedere leerling is anders en dat maakt het werk interessant en uitdagend;  de studiebegeleiding zo afstemmen dat de leerling optimaal ontwikkelt.”

Wendy de Vaan, vestigingscoördinator Huiswerkbegeleiding

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding in Vught is bij Centrum voor Studiebegeleiding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.45 uur en op zondag van 12:00-15:00. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten