Centrum voor Studiebegeleiding

Huiswerkbegeleiding volg je in Den Bosch aan de Maaslandstraat bij CSB. We bieden een rustige plek, waar de leerlingen zonder afleidingen aan het werk gaan. Ons ervaren team helpt de leerlingen met hun huiswerk, kijkt het huiswerk na en overhoort het leerwerk.
We besteden ook aandacht aan studievaardigheden en het leren plannen. Dit zijn vaardigheden waar leerlingen de rest van hun schoolcarrière gebruik van maken! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Centrum voor Studiebegeleiding? Kom langs of bel of mail ons. U bent van harte welkom op ons inloopspreekuur, elke donderdag tussen 15:30 en 18:00 uur.

U kunt via e-mail: info@csb-studiebegeleiding.nl
of telefonisch contact met mij opnemen op 073-6146781 en 06 – 12 46 15 12

Over de vestiging

Centrum voor Studiebegeleiding is het langst bestaande instituut in Den Bosch. We begeleiden zelfs al de tweede generatie leerlingen! In 35 jaar hebben we dan ook heel wat ervaring op gedaan.

We zijn te vinden aan de Maaslandstraat 2a, waar we een prachtige en sfeervolle locatie hebben naast het Centraal Station. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken. Na school en in de pauze kunnen ze even tot rust komen in onze gezellige zithoek. Voor bijlessen en overhoringen voor toetsen hebben we ook voldoende kleine ruimten, om apart met een begeleider te kunnen zitten. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen! Lieke Beerens is op onze vestiging de coördinator die verantwoordelijk is voor de dagelijkse praktijk.

Op donderdagen kun je van 15:30-18:00 uur terecht op onze inloopspreekuren. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze medewerkers. Ik maak ook graag een persoonlijke afspraak met je om meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt mij via de mail of telefonisch bereiken.

Over Centrum voor Studiebegeleiding Huiswerkbegeleiding Den Bosch

“Iedere leerling is anders en dat maakt het werk interessant en uitdagend;  de studiebegeleiding zo afstemmen dat de leerling optimaal ontwikkelt.”

Lieke Beerens, Vestigingsmanager Huiswerkbegeleiding Den Bosch

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding Den Bosch is bij Centrum voor Studiebegeleiding mogelijk van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 18.45 uur, op vrijdag van 14.00 tot 18:00 en op zondag van 14:00-17:00. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten