Emmy Oudhoff – van Gils

Mijn naam is Emmy Oudhoff en ik ben sinds 2013 gestart met Centrum voor Studiebegeleiding in Den Bosch. Inmiddels zijn we uitgebreid naar Vught en werken we veel samen met scholen in de regio. Als pedagoge is het mijn allergrootste passie om leerlingen tot succes te brengen. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Ons team wil de leerling écht kennen en zowel betrokken zijn bij de persoon als het leerproces. Iedereen is anders en daar hoort altijd maatwerk bij. De vele succeservaringen maken mijn werk iedere dag weer een feest. Uiteraard doe ik het werk niet alleen, maar ondersteunen mijn collega’s Linde de Kleijn en Maartje Mulckhuijse ons team als vestigingscoördinator. Zij zijn vijf dagen aanwezig en daarmee een vast gezicht voor leerlingen en ouders. Ze stellen zich hieronder graag aan je voor. Daarnaast hebben we een heel team van enthousiaste studiebegeleiders met wie we een hoge standaard zetten op het gebied van studiebegeleiding in Den Bosch.

 Huiswerkbegeleiding VughtMaartje Mulckhuijse

Mijn naam is Maartje Mulckhuijse en ben de vestigingcoördinator van CSB-studiebegeleiding in Vught. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Ik wil uw zoon of dochter écht leren kennen met oog voor al hun kwaliteiten en persoonlijke leerontwikkelingen. Door met een positieve benadering te werken aan structuur en zelfstandigheid helpen wij de leerlingen te geloven in hun eigen kracht. Wij zijn een partner in het onderwijs en onderhouden graag goed contact met ouders, mentoren en scholen zodat we samen kunnen werken aan een positieve ontwikkeling van de leerling. Mijn team van enthousiaste en kundige begeleiders staat klaar om er een leerzaam en knallend schooljaar van te maken!

huiswerkbegeleiding Den BoschLinde de Kleijn

Mijn naam is Linde de Kleijn en ik ben de vestigingsmanager bij CSB in Den Bosch. Ik probeer er elke dag opnieuw voor te zorgen dat iedere leerling zich bij ons thuis voelt. Wanneer de leerlingen na school bij ons binnenkomen, kijk ik samen met ze naar wat zij die middag gaan doen en zorg ik dat ze met hun vragen bij de juiste begeleider terecht kunnen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor ouders bij verschillende vragen met betrekking tot de begeleiding. Door mijn pedagogische achtergrond ben ik daarnaast erg betrokken bij het welzijn van onze leerlingen. Deze interesse en betrokkenheid bij het welzijn van jongeren volgt uit mijn HBO opleiding Pedagogiek, waarbij ik veel ervaring opgedaan binnen het welzijnswerk, sociale wijkteams en ambulante gezinsbegeleiding. Daarnaast heb ik mij binnen mijn universitaire master Jeugdstudies verdiept in het bestuderen van gedragingen van jeugdigen en gespecialiseerd op het gebied actuele jeugdvraagstukken.

Huiswerkbegeleiding Den BoschWendy Heerkens

Mijn naam is Wendy Heerkens, werkzaam als vestigingscoördinator op de ruime locatie in Den Bosch. Professionele ervaringen als coördinerende coach en kennis van communicatie heb ik o.a. opgedaan in mijn opleiding en in diverse functies. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige, met schoolgaande kinderen op  het middelbaar onderwijs. Het positief en constructief bijdragen aan de ontwikkeling van scholieren, is voor mij de grootste beloning die er is. Door de bewezen Lyceo methode en aangename sfeer gaan leerlingen vooruit op allerlei gebieden. Hier draag ik graag aan bij!