Emmy Oudhoff – van Gils

Mijn naam is Emmy Oudhoff en ik ben sinds 2013 gestart met Centrum voor Studiebegeleiding in Den Bosch. Inmiddels zijn we uitgebreid naar Vught en werken we veel samen met scholen in de regio. Als pedagoge is het mijn allergrootste passie om leerlingen tot succes te brengen. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Ons team wil de leerling écht kennen en zowel betrokken zijn bij de persoon als het leerproces. Iedereen is anders en daar hoort altijd maatwerk bij. De vele succeservaringen maken mijn werk iedere dag weer een feest. Uiteraard doe ik het werk niet alleen, maar ondersteunen mijn collega’s Linde de Kleijn en Maartje Mulckhuijse ons team als vestigingscoördinator. Zij zijn vijf dagen aanwezig en daarmee een vast gezicht voor leerlingen en ouders. Ze stellen zich hieronder graag aan je voor. Daarnaast hebben we een heel team van enthousiaste studiebegeleiders met wie we een hoge standaard zetten op het gebied van studiebegeleiding in Den Bosch.

 Huiswerkbegeleiding VughtMaartje Mulckhuijse

Mijn naam is Maartje Mulckhuijse en ben de vestigingcoördinator van CSB-studiebegeleiding in Vught. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Ik wil uw zoon of dochter écht leren kennen met oog voor al hun kwaliteiten en persoonlijke leerontwikkelingen. Door met een positieve benadering te werken aan structuur en zelfstandigheid helpen wij de leerlingen te geloven in hun eigen kracht. Wij zijn een partner in het onderwijs en onderhouden graag goed contact met ouders, mentoren en scholen zodat we samen kunnen werken aan een positieve ontwikkeling van de leerling. Mijn team van enthousiaste en kundige begeleiders staat klaar om er een leerzaam en knallend schooljaar van te maken!

huiswerkbegeleiding Den BoschLinde de Kleijn

Mijn naam is Linde de Kleijn en ik ben de vestigingscoördinator bij CSB in Den Bosch. Ik probeer er elke dag opnieuw voor te zorgen dat iedere leerling zich bij ons thuis voelt. Wanneer de leerlingen na school bij ons binnenkomen, kijk ik samen met ze naar wat zij die middag gaan doen en zorg ik dat ze met hun vragen bij de juiste begeleider terecht kunnen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor ouders bij verschillende vragen met betrekking tot de begeleiding. Door mijn pedagogische achtergrond ben ik daarnaast erg betrokken bij het welzijn van onze leerlingen. Deze interesse en betrokkenheid bij het welzijn van jongeren volgt uit mijn HBO opleiding Pedagogiek, waarbij ik veel ervaring opgedaan binnen het welzijnswerk, sociale wijkteams en ambulante gezinsbegeleiding. Daarnaast heb ik mij binnen mijn universitaire master Jeugdstudies verdiept in het bestuderen van gedragingen van jeugdigen en gespecialiseerd op het gebied actuele jeugdvraagstukken.

Huiswerkbegeleiding VughtEvi van den Elzen

Mijn naam is Evi van den Elzen en sinds dit schooljaar ben ik de assistent vestigingscoördinator van Linde bij het CSB Den Bosch, met als grootste bezigheid het inplannen van alle bijlessen die hier dagelijks gegeven worden. Ik loop echter al langer bij het CSB rond: sinds 2015 geef ik hier veel bijlessen in wiskunde A/C en de talen, verzorg ik de basisschoolbegeleiding, en zorg ik voor de samenstelling van ons team en voor de planning van de bijlessen. Het is voor mij heel belangrijk dat leerlingen zich bij ons op hun plek voelen, dat ze een band kunnen opbouwen met hun begeleider en zo het meeste uit de begeleiding kunnen halen. Ik ben keer op keer trots op ons team vol topbegeleiders, dat er toch elke keer in slaagt om leerlingen op alle vlakken vooruit te helpen: niet alleen op het gebied van cijfers, maar ook in bijvoorbeeld zelfvertrouwen en motivatie. Naast mijn werkzaamheden bij het CSB, ben ik druk bezig met het afronden van mijn Research Master aan Tilburg University en ben ik heel veel te vinden op de atletiekbaan, waar ik train op de middellange loopafstanden. Dat geeft mij energie, en zo kan ik dag in, dag uit klaar staan voor ons team en voor de leerlingen!