Lyceo CodelabLyceo codelab

Altijd al een game willen maken? Of je eigen app en website? Centrum voor Studiebegeleiding organiseert in samenwerking met Lyceo het Lyceo CodeLab. Tijdens een Lyceo CodeLab kun jij leren programmeren! Je raakt vertrouwd met coderen en je komt erachter dat programmeren uitdagend, creatief en vooral heel leuk is!

Voor wie?

  • Jongens en meisjes van alle niveaus
  • Alle scholieren tussen de 10 en 18 jaar
  • Geen voorkennis vereist
  • Ook geschikt voor leerlingen die zelf al een website, app of game hebben gemaakt.

Wat leer je?

Tijdens een Lyceo CodeLab geven onze begeleiders duidelijke uitleg over coderen en ga je ook zelf eigen code schrijven. Uiteindelijk ga jij je eigen game maken! Je raakt bekend met belangrijke programmeerconcepten en leert allerlei handige computervaardigheden. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat je altijd geholpen wordt met jouw uitdagingen. En aan het eind van het CodeLab kan iedereen een gaaf resultaat laten zien aan familie en vrienden!

Waar en wanneer?

Bij CSB vinden in de schoolvakanties verschillende CodeLabs plaats: een Codelab duurt 3 dagen, van 9.30-16.30 (inloop vanaf 09:00). Elk CodeLab wordt afgesloten met een demonstratie voor familie en vrienden, dan kun jij hen laten zien wat je geleerd hebt! De kosten voor een Codelab zijn €235,-. Op de website van Lyceo kun je je direct aanmelden voor een CodeLab!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Lyceo CodeLab? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via codelab@lyceo.nl.

direct aanmelden