Als je examen gaat doen, zal je veel moeten leren en oefenen om de stof helemaal te beheersen. Wij werken samen met kennispartner Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland. Zij hebben een aantal hulpmiddelen ontwikkeld, om  leerlingen te helpen met een goede voorbereiding. Niet alleen voor het examen, maar ook als je nog niet examen doet, kunnen deze hulpmiddelen je helpen.

Lyceo Legt Uit

Voor je examen moet je lastige termen leren en formules kennen om je examen met een goed cijfer af te ronden. Maar als je thuis aan het leren bent, is je docent niet in de buurt om een lastig onderdeel nog een keer uit te leggen. Geen nood! Lyceo heeft filmpjes gemaakt met tips voor alle vakken om die lastige onderdelen weer begrijpelijk te maken. Zo begrijp jij de stof weer en kan je verder!  Abonneer je op hun youtube-kanaal, dan mis je niks.

Ga naar Lyceo Legt Uit

Lyceo Examencheck

Hoe goed ken jij de stof voor je (school) examens? Doe de Lyceo Examencheck! Door middel van 10 vragen weet jij of je de stof goed beheerst. Gewoon via je mobiel. Handig toch?

Ga naar de Examencheck

Ezelsbruggetje

Met ezelsbruggetjes wordt huiswerk maken een stuk leukr en gemakkelijker. Met een handig ezelsbruggetje vergeet je nooit meer belangrijke formules of rijtjes. Op Ezelsbruggetje.nl vind je ezelsbruggetjes voor alle vakken, zo zorg jij dat je lastige termen kan onthouden voor je toetsen!

Ga naar Ezelsbruggetje.nl