[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Met trots presenteren wij u de prachtige nieuwe vestiging van Centrum voor Studiebegeleiding, het oudste instituut van Den Bosch. Bij een nieuwe locatie hoort een feestelijke opening en wij nodigen u daar dan ook graag voor uit. Op donderdag 3 november a.s. verwelkomen wij u om samen met het team te toosten op een nieuw begin! Wij zorgen voor heerlijke hapjes, live muziek en een flinke dosis Brabantse gezelligheid!

Wij besteden op deze heropening aandacht aan onderwijsontwikkelingen zoals coderen in het onderwijs. Ook vertellen wij u meer over de examentrainingen die wij in samenwerking met Lyceo op onze vestiging organiseren. Daarnaast hebben we DeDecaan.net uitgenodigd om onze gasten meer te vertellen over profiel- en studiekeuze, een veelbesproken onderwerp op school én aan de keukentafel.

Vanaf 16:00 uur openen wij onze deuren en om 16:30 uur vindt de officiële openingshandeling plaats. We zien u graag op 3 november op de Maaslandstraat 2a in Den Bosch!

U bent van harte welkom![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”1795″][vc_column_text]Programma
16:00 – 16:30 uur: Inloop

16:30 – 16:45 uur: Officiële openingshandeling

16:45 – 17:00 uur: Feestelijke toost

17:00 – 20:00 uur: Inhoudelijk programma, borrel & muziek[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1794″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]