Huiswerkbegeleiding Den Bosch

Examentraining Den Bosch

Examentraining in Den Bosch bij CSB! De beste voorbereiding op de examens. Zonder zenuwen presteren op belangrijke momenten is maar weinigen gegeven. Spanning moet alleen niet de overhand krijgen. Een goede voorbereiding is dan ook de sleutel tot succes. Met een klein beetje hulp zorgt u dat uw kind met de juiste focus zijn of haar examen ingaat. Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Boek nu een examentraining

Examentraining via kennispartner Lyceo

Voor het aanbieden van examentrainingen werken we samen met onze kennispartner Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland. Door deze samenwerking krijgt uw kind de beste voorbereiding op de schoolexamens en het eindexamen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Lyceo als enige examentrainer in Nederland bewezen effectief is. Uit onderzoek blijkt dat deelnemers van de examentrainingen gemiddeld 0,9 punt hoger scoren op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een examentraining hebben gevolgd. Bij sommige vakken blijkt dat leerlingen zelfs tot 1,4 punt hoger scoren. Lyceo organiseert trainingen voor alle vakken op vmbo-t, havo, en vwo niveau. De examentrainingen worden in alle weekenden & schoolvakanties aangeboden door locaties in heel Nederland, zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Lyceo werkt met uniek eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat in samenwerking met diverse hogescholen & universiteiten is gemaakt. Dit lesmateriaal wordt elk jaar geheel vernieuwd en aangepast. De houding en kennis van de examentrainers worden door deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Zomertraining

Voor leerlingen die na de zomervakantie aan hun examenjaar beginnen, organiseert Lyceo tijdens de vakantie zomertrainingen. Met een zomertraining bereid jij je zo goed mogelijk voor op het belangrijkste jaar van je middelbare schoolcarrière: je examenjaar. Je krijgt alvast een voorproefje van wat gaat komen, waardoor je beter bent voorbereid op de eerste schoolexamens. Tijdens een tweedaagse training behandelen we, in kleine groepjes, de belangrijkste stof van het examenjaar van het door jou gekozen vak. We geven tips en tricks hoe je het beste alle examenstof tot je kunt nemen en je gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag.

De voordelen van onze examentraining:

 • Meer zelfvertrouwen en geen stress
 • Beter scoren, gemiddeld 0,9 punt hoger
 • Grip op de lesstof
 • Slechts 2 á 3 dagen training 
 • 1 examentrainer per 7 leerlingen
 • Eigen Lyceo examenbundel mee naar huis

Grip op de lesstof

Alles is er tijdens onze Lyceo training op gericht dat uw kind de examenstof goed beheerst. Onvoldoende grip op de lesstof zorgt nu eenmaal voor stress. We kijken waar uw kind moeite mee heeft en herhalen de betreffende examenstof tot alles goed in het hoofd zit. Reken maar dat zenuwen plaatsmaken voor zelfvertrouwen.

Scoren vol zelfvertrouwen

Dit levert onze examentraining op:

 • Met een goed cijfer kansen bij decentrale selectie vergroten.
 • Goed scoren zorgt voor zelfvertrouwen.
 • Een goede voorbereiding op al je examens.
 • Onze trainers leren hoe je gestructureerd werkt, komt altijd van pas.

Wie zijn onze examentrainers?

Lyceo examentrainers zijn altijd specialisten in een examenvak. Hun werkwijze:

 • goed uitleggen
 • herhalen
 • controleren of alles duidelijk is

Is dat nog niet het geval? Dan leggen we het gerust nog een keer uit.

Handige tips en trucs

Alle lesstof lopen we door. Schort het niet aan kennis, maar zijn het puur zenuwen? Dan hebben we veel tips en trucs om daarmee om te gaan en ze om te zetten in topprestaties.

Samenwerking Lyceo

Onze examentrainingen verzorgen we samen met Lyceo, op hun website vindt u het actuele trainingsrooster en prijzen. 
Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Huiswerkbegeleiding.

Direct aanmelden op lyceo.nl

Lyceo Samenvatting

Lyceo Samenvatting is een compact boekje met de volledige samenvatting van de theorie voor het centraal examen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten. De boekjes zijn er voor alle examenvakken op het vmbo-tl, de havo en het vwo. Je kunt Lyceo Samenvatting als aanvulling op een examentraining toevoegen in je winkelmandje of los bestellen. Zo ben jij écht goed voorbereid op je eindexamens. Lyceo Samenvatting wordt verkocht via kennispartner Lyceo. Klik op de knop hieronder om de boekjes te bestellen.

Bekijken op lyceo.nl

Lyceo Examen Oefenen

Wil je naast je Lyceo examentraining thuis verder aan de slag met oefenen voor je eindexamens? Kies dan voor Lyceo Examen Oefenen! Dit kan je als aanvulling op een examentraining aanschaffen. Met Examen Oefenen herhaal je wat je tijdens de Lyceo examentraining leert, kun je thuis extra oefenen en weet je nóg beter wat je tijdens het centraal examen kunt verwachten. Je krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook geven we je uitgebreide feedback zodat je weet aan welke onderdelen je nog extra aandacht moet besteden. Hierdoor kun je tijdens het centraal examen onderwerpen en vragen makkelijker herkennen en ben je beter in staat de opgaven te beantwoorden.

Bekijken op lyceo.nl

Lyceo Examencheck

Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Je ziet ook aan welke stof je nog meer aandacht kan besteden. Vragen op elk niveau en voor ieder vak. Gewoon gratis en via je mobiel. Handig toch?

Naar de Examencheck!

We helpen je graag bij het leren

Een examentraining geeft je de beste voorbereiding voor het examen. Maar blijven oefenen is natuurlijk belangrijk! Onze kennispartner Lyceo helpt je graag; ze hebben een eigen YouTube kanaal met filmpjes met tips en je kan ook de gratis Examencheck doen.

Hulp bij het leren