Achterop geraakt met de lesstof? Net even wat meer aandacht nodig voor een bepaald schoolvak? Door op tijd te kiezen voor bijles hervinden de meeste kinderen snel hun zelfvertrouwen. Er worden weer hogere cijfers gehaald en het plezier is terug.  

Hoe ziet bijles er van CSB uit?

  • We richten ons samen met uw kind op 1 vak
  • Uw kind krijgt individuele begeleiding
  • Geschikt voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen voor elk vak
  • Begeleiding wanneer u dat wilt
  • Heldere uitleg in een prettig tempo

Leren met plezier

Uw kind bepaalt vooraf wanneer hij of zij de bijles volgt. Via onze persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat uw kind de lesstof weer beter gaat beheersen. De schoolprestaties gaan vooruit en uw kind ervaart weer meer plezier.

Bijles in de praktijk

Samen gaan we in de bijlessen in op de problemen die uw kind met het vak ervaart. Dat doen we in het tempo waar uw kind zich prettig bij voelt. Uiteraard is geen vraag te gek. Het draait immers om de behoeften van uw kind!

Zicht op de voortgang

De vakkundige begeleiders van CSB houden de voorgang bij van ieder kind dat bijles volgt. Na iedere bijles wordt er gerapporteerd en kunnen ouders op de hoogte blijven via ons digitaal leerlingvolgsysteem. Zo krijgt u helder inzicht in de vooruitgang.

Online bijles

Weer vol vertrouwen en zonder achterstand starten in het nieuwe schooljaar? Volg waar je ook woont in Nederland online bijles. Je hebt direct contact met de bijlesdocent door middel van de webcam en microfoon. Zo zie en hoor je elkaar net als tijdens een gewone bijles. Ook kan je natuurlijk alle vragen stellen die je hebt aan de bijlesdocent. Zo krijg jij de steun die je nodig hebt en je kan vol zelfvertrouwen en zonder achterstand naar school.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u meer weten over de bijles in Den Bosch van Centrum voor Studiebegeleiding? Vraag dan een informatiepakket aan of kom langs voor een kennismakingsgesprek!

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.